Vinařství Václav Frankovka SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Frankovka SUPREMUS 2021


420 Kč

Diskontní produkt Vinařství Václav Frankovka SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Frankovka SUPREMUS 2021 od výrobce Vinařství Václav u nás najdete levně za 420 Kč.

Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Tmavě rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s naprosto typickým a výrazným odrůdovým projevem s tóny vyzrálého peckového ovoce, lehké osvěžující herbálnosti, čerstvě mletého zeleného pepře a v závěru s nádechem květů černého rybízu, sladkého koření a tóny lékořice. Patro vína je suché a přímé se zcela zřejmým typicky odrůdovým projevem po vyzrálém peckovém ovoci, sušeném bobulovém ovoci, osvěžující herbálnosti, šťavnatou ovocnou kyselinou, rozvíjejícím se tříslem a dlouhou ovocně kořenitou dochutí s lehkou zemitostí v závěru. Skvěle se hodí k růžovým i červeným masům, BBQ, kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 15-16°C, doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním. ,Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Tmavě rubínová barva. Nos vína je čistý a přímý s naprosto typickým a výrazným odrůdovým projevem s tóny vyzrálého peckového ovoce, lehké osvěžující herbálnosti, čerstvě mletého zeleného pepře a v závěru s nádechem květů černého rybízu, sladkého koření a tóny lékořice. Patro vína je suché a přímé se zcela zřejmým typicky odrůdovým projevem po vyzrálém peckovém ovoci, sušeném bobulovém ovoci, osvěžující herbálnosti, šťavnatou ovocnou kyselinou, rozvíjejícím se tříslem a dlouhou ovocně kořenitou dochutí s lehkou zemitostí v závěru. Skvěle se hodí k růžovým i červeným masům, BBQ, kvalitním uzeninám a sušeným masům. Podáváme při teplotě 15-16°C, doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním.
Dostupnost skladem