Vinařství Václav Merlot & Cabernet Sauvignon SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Merlot & Cabernet Sauvignon SUPREMUS 2021


420 Kč

Kvalitní a levný produkt Vinařství Václav Merlot & Cabernet Sauvignon SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Merlot & Cabernet Sauvignon SUPREMUS 2021 od výrobce Vinařství Václav u nás najdete levně za 420 Kč.

Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Rubínově červená barva. Nos vína je čistý a přímý s uhlazenou, vyváženou a zároveň expresivní aromatikou vyzrálého bobulového a peckového ovoce, sladkého koření, lehké elegantní zemitosti a v závěru s tóny květů fialek, černého rybízu, lékořice a hořké čokolády. Patro vína je suché a přímé s tóny peckového a bobulového ovoce, pevným a zároveň rozvíjejícím se ovocným tříslem, šťavnatou kyselinou a dlouhou komplexní dochutí s projevem sladkého exotického koření, čerstvě mleté kávy, lékořice a osvěžující herbálnosti. Skvěle se hodí k červeným masům s výraznějšími a tučnějšími omáčkami, jehněčímu, zvěřině a případně BBQ. Podáváme při teplotě 15-16°C, doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním. ,Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Rubínově červená barva. Nos vína je čistý a přímý s uhlazenou, vyváženou a zároveň expresivní aromatikou vyzrálého bobulového a peckového ovoce, sladkého koření, lehké elegantní zemitosti a v závěru s tóny květů fialek, černého rybízu, lékořice a hořké čokolády. Patro vína je suché a přímé s tóny peckového a bobulového ovoce, pevným a zároveň rozvíjejícím se ovocným tříslem, šťavnatou kyselinou a dlouhou komplexní dochutí s projevem sladkého exotického koření, čerstvě mleté kávy, lékořice a osvěžující herbálnosti. Skvěle se hodí k červeným masům s výraznějšími a tučnějšími omáčkami, jehněčímu, zvěřině a případně BBQ. Podáváme při teplotě 15-16°C, doporučujeme dekantovat minimálně 60 minut před podáváním.
Dostupnost out of stock