Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021


420 Kč

Kvalitní a levný produkt Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021,Vinařství Václav Pinot Blanc sur lie SUPREMUS 2021 od výrobce Vinařství Václav u nás najdete zlevněný za 420 Kč.

Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Výrazná slámově žlutá barva. Nos vína je čistý a přímý s tóny vyzrálého tropického ovoce, kandovaného ovoce, sušené pomerančové kůry a v závěru s nádechem sladkého exotického koření, přepuštěného másla a opečeného toustového chleba. Patro vína je suché a přímé s uhlazeným až krémovým projevem po vyzrálém peckovém a tropickém ovoci a exotickém koření s lehkou citrusovou kyselinou a dlouhotrvající komplexní dochutí s projevem kandovaného ovoce, sušené citrusové kůry a sladkého koření. Skvěle se hodí k bílému i růžovému drůbežímu masu s plnějšími omáčkami, plodům moře, kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Podáváme při teplotě 12-13°C, doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním. ,Řada SUPREMUS - špičková vína Vinařství sv. Václav. Selekce těch nejlepších hroznů, limitovaná sklizeň, plná, mohutná, intenzivní a zároveň vyvážená chuť. SUPREMUS, to jsou komplexní, velká vína, určená k archivaci po dobu minimálně 6-7 let. Výrazná slámově žlutá barva. Nos vína je čistý a přímý s tóny vyzrálého tropického ovoce, kandovaného ovoce, sušené pomerančové kůry a v závěru s nádechem sladkého exotického koření, přepuštěného másla a opečeného toustového chleba. Patro vína je suché a přímé s uhlazeným až krémovým projevem po vyzrálém peckovém a tropickém ovoci a exotickém koření s lehkou citrusovou kyselinou a dlouhotrvající komplexní dochutí s projevem kandovaného ovoce, sušené citrusové kůry a sladkého koření. Skvěle se hodí k bílému i růžovému drůbežímu masu s plnějšími omáčkami, plodům moře, kvalitním uzeninám a měkkým i tvrdým zrajícím sýrům. Podáváme při teplotě 12-13°C, doporučujeme dekantovat minimálně 30 minut před podáváním.
Dostupnost skladem