Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC,Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC


485 Kč

Kvalitní a levný produkt Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC,Massimiliano Croci Gutturnio sur lie 2015, DOC od výrobce Massimiliano Croci u nás najdete ve slevě za 485 Kč.

Klasifikované DOC Gutturnio – 60% Barbera a 40% Bonarda. Macerace 15-20 dní, Zrání 8 měsíců v nerezu a následně minimálně 12 měsíců na láhvi. Víno má hlubokou rubínovou barvu. Vůně má tendenci se pomalu otevírat a je intenzivní, od svěžích a ovocných tónů, které jsou cítit na konci fermentace, postupně přecházejí v průběhu času ke stále složitějším tónům pocházejícím z kontaktu s kvasinkami.   Jedinečná a unikátní PŘÍRODNÍ FRIZZANTE, to je jeden z přírodních zázraků, který vám na vaší cestě objevování vína nabízí vinařství Croci.   Už od počátku svého vstupu do vinařství Massimiliano Croci směřoval své úsilí k produkci kvalitních vín, což je jistě záměr, který vzala za svůj většina rodinných vinařství nejen v Itálii. Jedinečné je zde zaměření se na specifičnost a lokální unikátnost vín Piacenza. Vše se zde skrývá, tak jako u vína často, v onom tajemném slůvku terroir. Půdní složení Monterosso je chudé na dusík, a to vede k tomu, že vína z hroznů zde sklízených přirozeně nedokvašují. Jsou pak stáčena do lahví s přirozeným zbytkovým cukrem. Na jaře, kdy se sklep zahřívá, se původní kvasinky v láhvi aktivují a dochází k samovolné fermentaci. Tato vína mají unikátní organoleptické vlastnosti. Od ostatních šumivých vín se odlišují velmi jemnými bublinkami, které vás pohladí na patře, mají jemnou vůni chlebové kůrky a suchý projev s lehkou hořčinkou v závěru.   Tato malá velká vína jsou láhvována na jaře a po období zrání jsou tato lehce perlivá a plně vyvinutá vína připravena k pití na konci léta. Pokud je budete konzumovat touto dobou, potěší vás jemné ovocné tóny kombinované s autolytickými, později pak vína získávají ještě větší jemnost a komplexnost.    Servis těchto vín - chcete-li odstranit jemný přirozený zákal, nalívejte víno opatrně, vyhněte se třepání, nebo jej nalijte o něco dříve, aby došlo k jeho usazení před konzumací.   Víno podávejte při teplotě 15-20°C a rozlévejte s ohledem na mírnou usazeninu na dně láhve. Báječně se hodí zejména k polévkám a vařeným masům. ,Klasifikované DOC Gutturnio – 60% Barbera a 40% Bonarda. Macerace 15-20 dní, Zrání 8 měsíců v nerezu a následně minimálně 12 měsíců na láhvi. Víno má hlubokou rubínovou barvu. Vůně má tendenci se pomalu otevírat a je intenzivní, od svěžích a ovocných tónů, které jsou cítit na konci fermentace, postupně přecházejí v průběhu času ke stále složitějším tónům pocházejícím z kontaktu s kvasinkami.   Jedinečná a unikátní PŘÍRODNÍ FRIZZANTE, to je jeden z přírodních zázraků, který vám na vaší cestě objevování vína nabízí vinařství Croci.   Už od počátku svého vstupu do vinařství Massimiliano Croci směřoval své úsilí k produkci kvalitních vín, což je jistě záměr, který vzala za svůj většina rodinných vinařství nejen v Itálii. Jedinečné je zde zaměření se na specifičnost a lokální unikátnost vín Piacenza. Vše se zde skrývá, tak jako u vína často, v onom tajemném slůvku terroir. Půdní složení Monterosso je chudé na dusík, a to vede k tomu, že vína z hroznů zde sklízených přirozeně nedokvašují. Jsou pak stáčena do lahví s přirozeným zbytkovým cukrem. Na jaře, kdy se sklep zahřívá, se původní kvasinky v láhvi aktivují a dochází k samovolné fermentaci. Tato vína mají unikátní organoleptické vlastnosti. Od ostatních šumivých vín se odlišují velmi jemnými bublinkami, které vás pohladí na patře, mají jemnou vůni chlebové kůrky a suchý projev s lehkou hořčinkou v závěru.   Tato malá velká vína jsou láhvována na jaře a po období zrání jsou tato lehce perlivá a plně vyvinutá vína připravena k pití na konci léta. Pokud je budete konzumovat touto dobou, potěší vás jemné ovocné tóny kombinované s autolytickými, později pak vína získávají ještě větší jemnost a komplexnost.    Servis těchto vín - chcete-li odstranit jemný přirozený zákal, nalívejte víno opatrně, vyhněte se třepání, nebo jej nalijte o něco dříve, aby došlo k jeho usazení před konzumací.   Víno podávejte při teplotě 15-20°C a rozlévejte s ohledem na mírnou usazeninu na dně láhve. Báječně se hodí zejména k polévkám a vařeným masům.
Dostupnost skladem